Test: HP Spectre x2

Bærbare d.  19. oktober. 2016, skrevet af Pizzadude 2 Kommentarer.  Vist: 24259 gange.

Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: Pizzadude
Oversættelse: Pizzadude

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 8999,00
Produkt udlånt af: Hewlett-Packard
DK distributør: n/a

Software

Som en glædelig overraskelse har HP holdt igen med at pre-installere alverdens programmer, men nøjes med få udvalgte ud over den næsten obligatoriske McAfee Antivirus prøveversion. 

HP support assistant

Her har vi HP's hjælpeprogram, der samler essentielle informationer om enheden, samt giver let adgang til diverse værktøjer og opdateringer. 
 


På forsiden kan man se sine HP-enheder og for hver få vist garanti-informationer og om der er opdateringer eller andet, man skal være opmærksom på. 
 


Hvis man klikker videre i fanerne i toppen, finder vi som det første oversigten over tilgængelige opdateringer til diverse drivere og andet HP-software. I meddelelsesfanen ved siden af kan man blive mindet om at tage sikkerhedskopi og lignende servicemeddelelser. 
 


I de resterende faner som specifikationer, storage og tilbehør listes diverse informationer, der giver et lidt bedre overblik over maskinen, end det som standard er muligt i Windows. Herudover linkes også til relevante informationer på nettet samt værkøjer udviklet af HP eller indbygget i Windows. 
 

 


HP har som sagt også indbygget et par egne værktøjer, som faktisk er ganske gode at have i baghånden. Her ovenfor er det et diagnostiseringsværktøj til netværket, og et værktøj til at teste batteriet. 

 

Bang & Olufsen lydindstillinger

Når de indbyggede højttalere er Bang & Olufsen brandede, følger der selvfølgelig lidt ekstra software med til at justere lydindstillinger. 
 

 


Vi starter i det helt enkle med første fane, hvor man har mulighed for at justere lydstyrken for henholdsvis højttalere og mikrofon. 

Den mest interessante del af programmet her finder vi under punktet "Lytteoplevelse", hvor man kan vælge mellem tre forudindstillinger, der justerer hvor fremtrædende henholdsvis bas, diskant og stemmer skal være. Hvis man ønsker det, kan man også benytte equalizeren til at justere og vælge mellem adskillige forudindstillinger til forskellige musikgenrer. 
 


Til slut er der også mulighed for at justere på, hvordan mikrofonen skal opfange lyd, samt slå støjreduktion til og fra. 
 
nk666
 
Superbruger
Tilføjet:
29-10-2016 08:41:52
Svar/Indlæg:
98/34
Den kan ikke tage nyere spil skriver du. Men vil man kunne hygge spille på den, og hvor ligger vi henne? CS GO - BATTLEFIELD 3 eller 4 eller skal man langt længere ned?


Pizzadude
 
Redaktør
Tilføjet:
29-10-2016 09:58:03
Svar/Indlæg:
5363/442

Den kan ikke tage nyere spil skriver du. Men vil man kunne hygge spille på den, og hvor ligger vi henne? CS GO - BATTLEFIELD 3 eller 4 eller skal man langt længere ned?

nk666 skrev d. 29-10-2016 08:41:52
Hygge spil kan man sagtens, og spil i retning af CS Go og Diablo 3 burde ikke være noget problem. Hvis du skruer alt ned på minimum vil du måske ligr kunne køre Battlefield 3, men jeg ville holde mig til førnævnte og lignende 🙂


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Pizzadude d. 29-10-2016 09:58:19.