Historik

Kort om Hardware-TEST.dk

For at starte ved begyndelsen, så blev Hardware-TEST.dk (HT) startet som et projekt i kølvandet på at HeO kort tid forinden havde startet OverClocking.dk. (OC) Jeg havde gennem lang tid bl.a. i diverse nyhedsgrupper snakket en del med Thomas fra Hol.dk og sidst men ikke mindst HeO fra Overclocking.dk om test af forskelligt hardware…

Jeg synes at der manglede et forum hvor læserne kunne læse om de nyeste og kommende hardware produkter - og da jeg både privat og fra mit arbejdsliv, havde en hel del kontakter til IT verden lå det mig ikke så fjernt at gøre noget ved det, i form af at starte en web side op.

Lange og mange snak med HeO, samt det faktum at vores kemi passede utroligt godt sammen gjorde at vi sammen fandt et koncept hvorfra HT i slutningen af år 2000 opstod - så jeg kunne ikke ha' ønsket mig en bedre løsning, hvilket også har vist sig i årenes løb.

Hensigten med dette koncept var, at fordi der i efteråret 2000 opstod et behov for at splitte det redaktionelle materiale på OC, da der efterhånden hobede sig mere og mere hardware op til test, der ikke var direkte relateret til læserne på OC. Derfor traf vi beslutningen at stifte et testcenter der kunne anmelde disse produkter samt levere artikel materiale til OC.

Vores design på HT blev ændret en hel del det første år og vi var jublende lykkelige da vi i slutningen af 2001 efter kun knapt et år online, kunne se tilbage på at have opnået over 40.000 besøgende på en hel måned : - et tal der i dag er mere end firdoblet.

Ganske hurtigt udviklede vi HT, i kraft af vore kontakter og skribenter til en kendt og respekteret kilde i både ind og udland af hardware information. En del af disse personer er stadigvæk en stor del af HT's crew, heriblandt Jesper Moeslund (Greforb) samt Klaus Bang (B@NG) som i dag er medejer af HT/OC og vores PR Manager.

Arbejdsopgaven med at drive OC var nogen gange så stor at HeO ikke kunne få det til at hænge sammen med familie og 8-16 job osv. da OC trods alt stadigvæk "kun" var et hobby projekt. Derfor valgte HeO i 2003 at trække sig helt ud af OC og overlade ejerskabet fuldt og holdent til mig, da han havde visioner og startede eget firma op.

Dette gjorde at der på både HT&OC er blevet en del omrokering i vores redaktion der styrer vore sider for at arbejdsopgaverne kan løses. Redaktør for begge sider er i dag et kendt ansigt, nemlig Lars Stockholm (Lockheed) og uden redaktionelt materiale på siderne er hverken OC eller HT ikke meget værd, så naturligvis bærer vores skribenter i høj grad æren for vores sides succes, så de bør naturligvis også nævnes her - den aktuelle stab af skribenter kan ses under punktet kontakt i menuen.

Afslutningsvis kan jeg kun sige at der er lagt meget arbejde i HT for at få den til at se ud som i den gør nu, så jeg håber i kan li' den og må få mange hyggelige stunder på den. Vi er langt fra færdige og der vil blive videreudviklet undervejs, så der skulle gerne være mange flere ting for jer brugere at se frem til undervejs når i besøger os.

Herunder kan du læse lidt om vores målsætning og generelle politikker på Hardware-TEST.dkMed venlig hilsen
Steen Teglers
CEO - Adm. Manager
OverClocking.dk/ Hardware-TEST.dk

Målsætning på Hardware-TEST.dk
Vores målsætning med Hardware-TEST.dk er, at lave en utraditionel hardware side, hvor test af hardware er i centrum. Vi ønsker at være kendt som den danske side, der er på forkant med udviklingen ved at have de nyeste produkter til test blandt de allerførste - og ved at have en så stor skribentstab, at vi kan holde et artikelflow der gør at der på alle hverdage i ugen kan læses en ny artikel. Vi ønsker samtidig at være en uafhængig nyhedskilde til information omkring test af hardware, og vi vil på ingen måde at lader os påvirke i vores holdninger og meninger af kommercielle interesser fra producenter til glæde for jer læsere.

Politik om Test af hardware
Når vi tester hardware på Hardware-TEST.dk bliver dette gjort 100% objektivt og uden påvirkning fra leverandør eller producenter. Vores test afspejler den enkelte skribents oplevelse med produktet, og kan i enkelte tilfælde kun afspejle dele af produktet. Derfor er vi åbne overfor konstruktiv kritik og kommentarer af vores test og artikler således at vi løbende kan blive bedre. Skulle der forekomme fejl i enkelte test produkter, kontaktes leverandøren af produktet med henblik på udbedring af "skaden" da det ikke er i nogens interesse at anmelde et produkt der ikke er repræsentativt - dette mener vi er i alles interesse.

Politik om Konkurrencer
For at deltage i vores konkurrencer på siden skal du være tilmeldt vores Community. For at vinde de annoncerede præmier skal din brugerprofil indeholde korrekte informationer om dig som deltager. Det er KUN deltagere med gyldigt navn, adresse og e-mail på udtræknings tidspunktet der kan vinde præmien. Ingen crew eller personer med tilknytning til Hardware-TEST.dk & Overclocking.dk kan deltage i vore egne konkurrencer.

OBS !!!! Ovenstående er en fast og ufravigeligt regel ved alle konkurrencer.

Politik om personlige oplysninger
Alle personlige oplyser afgivet på vores sider i forbindelse med medlemskab af vores Community, deltagelse i vores konkurrencer, eller anonymt brug af vores forum vil blive behandlet fortroligt og vil ikke blive videregivet til 3. part.