Korrekturlæser: xt0m
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Renissen2

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 850,00
Produkt udlånt af: Asrock
DK distributør: DCS

Layout / Design

Vi lægger ud med nogle af ASRocks egne billeder, som på bedste vis giver indtryk af et meget velordnet layout. Designet er holdt i monokrome og gyldne farver.

Da det er et Mini-ITX-kort er alle stik og kontakter holdt så langt ude mod kanterne som muligt - selv BIOS-batteriet er på højkant for at spare på pladsen.

Produktionsstandarden virker meget høj ud fra hvad man ser på FM2A88X-ITX+. Der er ingen deciderede smuttere eller ommere, alt sidder præcis hvor det bør og giver et samlet indtryk af god kvalitet. 

Hele pakken - det eneste der ikke er vist, er stikkene, som skrues på I/O-skjoldet. Det er blandt andet den man skruer antennen fast på.
 


Tilslutningsmulighederne på bagsiden af FM2A88X-ITX+ ser sådan ud: (Fra venstre) 2 stk. USB2, 1 stk. PS2, 1 stk. VGA og et DVI-D-stik. Dernæst følger et HDMI-ud og ved siden af er HDMI-ind-stikket. Derefter to USB2-stik, et eSATA-stik flankeret af LAN-port og to USB3-stik. Yderst til højre finder man som altid audiostikkene.  

Her har jeg kort fremhævet to funktioner: Med grøn er det de specielle HDMI-stik, der står på højkant. Det øverste er igen HDMI-ud og det nederste et HDMI-ind. I den røde cirkel er det derimod det lille trådløse/bluetooth-netkort i halv størrelse.

Fra venstre mod højre er der i alt seks styk SATA3-stik, som følger det interne USB3-stik. Derefter findes stikket til lysdioder for strøm og harddisk-aktivitet samt styreledninger til bundkortet. Ved siden af sidder stikket til kabinetkøleren og på den anden side af ramsoklerne sidder stikket til en lille højttaler. Yderst til højre det traditionelle 24-pins ATX-stik, som leverer strøm til hele bundkortet. 

Her er det strømforsyningen til processoren vi ser på - og der er seks faser, som kan levere en fornuftig strøm og spænding.


Her er det ramsoklerne, der er fokuseret på: Det er af typen, som kun klikker på plads i den ene ende. Til gengæld rager de en anelse uden for selve bundkortet, så skulle man have et kabinet, hvor FM2A88X-ITX+ placeres helt op ad denne ene side, kan man altså få problemer. Der er dog som regel luft nok i de fleste kabinetter.