Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: unnamet
Oversættelse: Verdenshersker

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 2095,00
Produkt udlånt af: ASUS
DK distributør: Techdata

Software

En af de smarteste ting ved dette bundkort er ROG connectoren. Med denne og et USB kabel kan man fjernestyre EFI'en via en anden PC. Softwaren til at gøre dette hedder RC TweakIT og det er den, jeg vil gennemgå kort her.

 

 

På første billede ses hovedvinduet. I dette vindue kan man i toppen indstille frekvensen på FSB og PCI-E porten. Man kan også indstille en masse spændinger fra dette vindue. Nedenfor er der et status vindue, der viser bundkortets spændinger i realtime.

 

 

I næste vindue kan man i toppen se det samme. I bunden er der nu mulighed for at overvåge sine temperaturer.

 

 

I det næst-sidste vindue kan man i bunden holde øje med sine blæseres hastighed, hvis de altså er sat til bundkortet.

 

 

I dette vindue kan man se de aktuelle frekvenser for CPU'en, RAM og PCI-E porte.

 

 

I den sidste kan man selv vælge, hvad der skal vises, her er det nemlig favoritterne, der bliver vist.

 

 

Ud over live OC og overvågning af diverse parametre har programmet også et par konsoller. Den ene af dem kan bruges til at tænde, slukke og CMOS resette PC'en. Den anden kan bruges til at overvåge boot proceduren. Den poster nemlig, hvilket stadie i boot operationen man er nået til og evt. stoppet ved. Det sidste vindue jeg vil fortælle lidt om, er et graf vindue, hvor man kan få vist alle de parametre, man ønsker i en graf - på den måde er det lettere at følge evt. ændringer.

 

 

Læs med på næste side, hvor bundkortet bliver testet.

rehan09
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-09-2012 11:51:29
Svar/Indlæg:
1029/82
ASUS leverer virkeligt features der vil noget! Jeg sidder selv med et ASUS Maximus Extreme V, som har alle de features man kan ønske sig.

Dog er de ærgeligt at man ikke kan få PCI 3.0 med AMD endnu, og som du selv påpeger, Thunderbolt på high end AM3+ modellerne.