Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: Sheik3n^

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 394,00
Produkt udlånt af: Gigabyte
DK distributør: Fourcom

Software

 

Gigabyte's program Easy Tune 6 følger med på CD'en, og jeg laver derfor en hurtig gennemgang af programmet, der kan bruges til lidt af hvert.

 


 

Dette er det første billede, vi møder i programmet. Her får vi en hel masse informationer omkring CPU'en, meget tæt på programmet CPU-Z.

 


 

Næste fane hedder Memory. Her er det muligt at se informationer omkring de RAM moduler, der er installeret i bundkortet.

 

Her er vi kommet ind i Tuner. Her er det utroligt nemt at få et mindre overclock af CPU'en. Man trykker blot på det ønskede overclock og efter få sekunder er CPU overclocket.

 


 

Her er vi gået et skridt videre ind i Advanced. Her er der rig mulighed for at stille på bus hastighed, multiplier og volt som man lyster.

 


 

Næste punkt giver os mulighed for at lave et overclock på grafikkortet. Der er mulighed for at se, hvor varm GPU er, og har man ikke installeret et grafikkort, er der mulighed for overclock af det onboard i CPU'en.

 


 

Inde i Smart har vi mulighed for at styre, hvordan CPU køleren skal reagere ved forskellige temperaturer.

 


 

Sidste punkt hedder HW Monitor og giver mulighed for at overvåge de forskellige spændinger samt temperaturer.

(Tak til freak_master for dette afsnit - vær opmærksom på, at dette omhandler et Intel Motherboard, men funktionerne er de samme)

Følg med på næste side, hvor vi spænder boardet fast til testbænken og skruer helt op for hastigheden!