Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: Sheik3n^

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 394,00
Produkt udlånt af: Gigabyte
DK distributør: Fourcom

BIOS

 

Gigabyte har valgt at bruge den velkendte AWARD bios til dette kort, og man føler sig øjeblikkeligt hjemme. De forskellige menuer er meget overskuelige og der er rig mulighed for at ændre på de forskellige indstillinger.

 

M.I.T - Motherboard Intelligent Tweaker. I denne menu er der mulighed for at ændre på alle de sjove indstillinger. Der er alt, hvad man kan tænke sig af fsb, multiplier og ram indstillinger, samt muligheden for at overclocke den integrerede grafikdel. Dertil er der rig mulighed for at skrue op og ned for spændingen på de forskellige komponenter.

 

Standard CMOS features. Her finder man muligheden for at ændre på dato, og få yderligere informationer omkring de tilsluttede sata-enheder.

 

Advanced BIOS features. I denne menu finder vi mulighed for blandt andet at ændre boot-rækkefølgen og mange af de features, som en moderne cpu understøtter.

 

Integrated Peripherals. Her kan vi vælge at slå nogle af de onboard features fra, som moderne bundkort understøtter. F.eks netværksdelen.

 

Power Management. Her kan man indstille, hvad der skal ske når man f.eks. trykker powerknappen ind, mens den er tændt, og andre knapt så ophidsende features.

 

PC Health Status. Som de engelskkyndige nok har regnet ud, kan man her tjekket "helbredet" på sin computer.

Når man tænker på, at dette bundkort ikke er rettet mod overclockere eller entusiastsegmentet, så er det overraskende at finde, at man stort set kan ændre på alle ønskelige indstillinger. Dette er naturligvis kun positivt, og der skal Gigabyte have ros.

 

På næste side kigger vi på softwaren.