Korrekturlæser: Mino
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: freak_master

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 550,00
Produkt udlånt af: MSI
DK distributør: Interdata A/S

Specifikationer

 

Det er ikke meget der kan findes om bundkortet på nettet endnu, så jeg tager lige en hurtig runde af hvad der står på kassen.

MSI har brugt militær standard komponenter på dette bundkort. Dette betyder at der er kommet Hi-c kondensatorer, Super Ferrite Spoler, og Solid Kondensatorer på. Hi-c Caps har en forventet levetid otte gange højere end en Solid kondensator, og har en højere termisk stabilitet.

 

MSI har skrevet U3/S3 på bagsiden af kassen. Dette betyder at der er USB 3.0 og SATA 3.0 på bundkortet her. Der er mulighed for 4 USB 3.0 porte og hele 6 SATA 3.0 porte i bundkortet.

 

MSI har udviklet en ny udgave af deres Winky, version 3. Dette er et mini operativ system der kan startes inden windows startes og gør at det er meget hurtigt lige at starte ens computer op for lige at gå på nettet.

 

MSI Control Center 2 er et program der giver mulighed for at se informationer og ændre indstillinger for at optimere hele systemet.

 

På dette bundkort er det muligt at bruge musen i BIOS. Dette gør det nemmere, og ikke mindst en smule sjovere at være inde i BIOS.

 

I-charger giver mulighed for at lade din ipad, iphone eller mobiltelefon. Hvis der bliver ladet via USB porten kan der sættes ekstra strøm til den port og lade enheden meget hurtigt.

 

M-Flash gør at det er nemt at lave backup af din BIOS til et USB stick. Der er også mulighed for at gendanne eller opdatere BIOS via USB sticket.

 

USB Safeguard sikre dig imod statisk elektricitet ved indsættelse af en USB enhed og beskytter derfor enheden du indsætter i USB porten.

 

Processors Supports AMD A8/A6/A4/E2 Processors for the FM1 socket
Chipset AMD A75 FCH
Memory 4 DIMMs support for DDR3-1066/1333/1600/1866(OC) MHz up to 32GB max
Audio 8-channel (7.1) HD Audio
LAN 10/100/1000 Mb/s LAN
Peripheral connections 6x SATA 6Gb/s with RAID 0/1/10
4x USB 3.0
8x USB 2.0 
Expansions 2x PCI Express x16
1x PCI Express x1
1x PCI