Korrekturlæser: Mino
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: MSI
DK distributør: MSI

Introduktion

 

 

IEndnu et p67 chipset, og  den her gang et fra MSI, som hedder P67A-GD65. Det er sokkel 1155, og har ikke dvi udgange til at udnytte den indbyggede GPU i CPUen.  MSI nævner, at de bruger Military Class II komponenter, Det består, af Hi-c capacitors, Super Ferrite Chokes, og Solid Capacitors. Det kommer jeg nærmere ind på senere. På kortet er der 2x pci-e ,som både kan køre SLi og Crossfire.

 

 

MSI har været på markedet i over 20 år med design og produktion af high performance IT Produkter. Produktlinjen består af bundkort, grafikkort, notebooks, barebones, netværks og server produkter. Med deres ISO 9001 og ISO 14001 certificering lover MSI produkter med høj ydelse og stabilitet. MSI er en af de ældste spillere på bundkortmarkedet, og selv om en stor del af omsætningen kommer fra OEM produkter, så er der altså også plads til mere specielle produkter som 870A Fuzion modellen her.

 

 

palle22
 
Elitebruger
Tilføjet:
04-04-2011 15:00:29
Svar/Indlæg:
818/185
Spændende anmeldelse. Jeg har selv investeret i lillebror, GD55, og er også yderst tilfreds med stabiliteten ved høje hastigheder. Jeg synes dog BIOS'en bærer præg af at være en "first edition" - man skal lede lidt med musen, for at ramme de rigtige knapper.
Overall kan jeg dog klart anbefale GD55 også 🙂