Korrekturlæser: Mino
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: MSI
DK distributør: MSI

Software

 

Vi løber lige over et par af de medfølgende programmer. Det har nu alt sammen fået en opgradering, og flere funktioner er blevet samlet i det udmærkede Control Center II program. Her finder man tre hovedpunkter, System Information, Overclocking og Green Power, der igen er underinddelt, så hele systemet er dækket ind. Der er flere interessante OC funktioner i programmet. Det jeg aldrig har set før, er at man kan direkte fra programmet justere Ram timings herfra også.

 

    

    

 

Her ser vi de to yderpunkter i spektret af forudindstillede overclocking muligheder. Alle parametre kan indstilles ved at flytte skydeknapperne til siden, så der er rig mulighed for at eksperimentere. Green Power menuen indeholder indstillinger for at skrue maksimalt ned for strømforbruget.

Ud over det er der et par andre programmer.

Teaming Genie: Skulle kunne fordele net trafik 
Video Genie : Til forbedring af video og billeder 
Audio Genie: til justering af lyden.

palle22
 
Elitebruger
Tilføjet:
04-04-2011 15:00:29
Svar/Indlæg:
818/185
Spændende anmeldelse. Jeg har selv investeret i lillebror, GD55, og er også yderst tilfreds med stabiliteten ved høje hastigheder. Jeg synes dog BIOS'en bærer præg af at være en "first edition" - man skal lede lidt med musen, for at ramme de rigtige knapper.
Overall kan jeg dog klart anbefale GD55 også 🙂