Test: HIS HD2400 PRO

Grafikkort, AMD/ATI d.  24. oktober. 2007, skrevet af JacobHL 2 Kommentarer.  Vist: 9491 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: HIS
DK distributør: Techdata

HIS HD2400 PRO

 

Introduktion

HIS - Hitech Information System er et firma med 20 års erfaring, og har været på grafikkort-scenen i adskillige år.

I denne omgang har de forsøgt sig med et AMD/ATi HD2400PRO, der er den nye DirectX10 bundskraber. Dette skal endelig ikke forståes negativt, for når man ser det ekstremt lave prisskilt er der ingen der på ingen måde gør sig nogen forventninger om fabelagtige benchmarkresultater. Misforstå mig ikke: Dette grafikkort købes udelukkende fordi man vil have noget lidt bedre end integreret grafik, eller fordi man har brug for et HTPC kort med understøttelse for diverse teknologier - noget dette kort også har i læssevis.

 

   

 

Bundle

  • Quick installation guide
  • Driver CD
  • SVHS kabel
  • Component adaptor
  • DVI-> VGA adaptor

Der kan ikke siges så meget om bundlen - den er lige som den skal være til prisen. Der er selvfølgelig ikke særlig meget, men det var begrænset hvad jeg havde forventet. Det eneste jeg synes der mangler er den DVI-> HDMI adaptor som AMD/ATi har gjort det valgfrit for producenterne om de vil sælge med deres grafikkort. Den ville gøre sig godt til dette kort.

 

 

Erroneus
 
Elitebruger
Tilføjet:
24-10-2007 17:51:08
Svar/Indlæg:
673/19
HD2400pro med en DVI->HDMI donglen er den perfekte løsning til billig HTPC, jeg vil dog vælge et passivt kort og så naturligvis et kort hvor adapteren er med :)


JacobHL
 
Elitebruger
Tilføjet:
25-10-2007 07:08:06
Svar/Indlæg:
1776/116
#1 - Jep, det er også lidt den konklusion jeg er kommet frem til. Passive kort er selvfølgelig et stort plus, og egentlig synes jeg DVI->HDMI donglen(som ATi har designet, men det er frivilligt om producenterne vælger at putte den med i pakken) ikke er speciel nødvendig, med mindre man skal have lyd med over(og de fleste har vel et ordenligt surroundanlæg til film så den slags pjat ikke er nødvendigt 😉)