Test: ATI Crossfire 3200

HT Exclusive d.  24. januar. 2007, skrevet af Klavs S 1 Kommentarer.  Vist: 9770 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: ATI / AMD
DK distributør: ATI / AMD

Introduktion





Kombinationen af Intel- og AMD-produkter i samme konfiguration har hidtil været ganske svær at opnå, men nu bliver det endelig muligt.

Godtnok har man kunnet finde et ældre netværkskort fra Intel og bruge i sin AMD-maskine og der var da også noget med at chipsetproducenten ULi - mens virksomheden hed Ali - benyttede samme chipset-southbridge med AMD's HyperTransport teknologi til både AMD- og Intel-systemer.

Så hvis man ville gå efter den specifikke blanding kunne det altså lade sig gøre, men faktum er at det absolut ikke var almindeligt. Det bliver det nok heller ikke fremover for med AMD's overtagelse af ATI har Intel lukket ATI ude i kulden og i stedet valgt at fokusere deres kræfter på egne chipsets, support af NVIDIA's chipsets og endelig selv bruge SiS' chipsets til budget-løsninger. At Intel har valgt et nært strategisk samarbejde med NVIDIA og dertil også inviteret SiS indenfor kan ses som en anerkendelse af at ATI's chipsetprodukter faktisk var ganske udmærkede og dækkede et bredt spektre. Dette nytter dog bare ikke meget, når ATI pludselig er på AMD's hænder og støtten af ATI's produkter medfører direkte support af hovedfjenden fra Austin.
gratuk
 
Overclocker
Tilføjet:
24-01-2007 13:20:09
Svar/Indlæg:
50/16
Perfekt for sådan en ATI fanboi som mig, der gerne vil ha en Intel Core 2 Duo samt mulighed for crossfire!

den der DFI satan... Kan man smide AMDs nye r600 (X2x00) og et 1900xt i crossfire på det? har altid regnet med at det var "fordelen" over SLI, at man kunen blande.. men kan man? er ikke sikker :l