Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på  787,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Design / Udvendigt

Langt om længe stoppede regnen, og jeg rykkede udenfor med kabinettet. Vi starter gennemgangen af det udvendige design med fronten. Den er som jeg kan lide det - en glat front med et diskret logo i bunden.



Forrest i toppen har NZXT placeret I/O panelet. Du får LED til HDD-aktivitet, on/off, stik til headset og mikrofon, samt 2 x USB 3.0 (og ja, de er faktisk lilla).



Bagerst i toppen er der en udskæring til en 120/140 mm blæser. Den flugter perfekt med resten af toppen.



Bagsiden af kabinettet er klassisk, med 7 PCI slots, hul til vores PSU, og en 120 mm blæser. Det eneste der lige falder i øjnene er de to vertikale PCI slots. Disse er til grafikkortet.... Jeps, vertikalt. Man skal dog selv sørge for kabel til det, men man kan selvfølgeligt også installere grafikkort på "normal" vis.



Venstre side af kabinettet er den "kedelige" Det eneste der skaber lidt kontrast til et blankt sidepanel er ventilationshullere helt fremme i fronten. Disse ventilationshuller er det eneste sted, der kan komme luft ind til en frontmonteret radiator, eller et par blæsere samme sted.



Den højre side er langt mere interessant. I modsætning til H200i, som jeg selv har, så går det hærdede glas ikke hele vejen ned, men stopper ved det allestedsværend PSU-skjold. Alligevel er der mulighed for virkelig at kunne vise sit system frem.



Jeg ligger kabinettet ned på siden, så vi kan se lidt nærmere på bunden. Her er der fire solide fødder og et filter længst tilbage, så vores PSU kan trække lidt frisk luft ind. Filteret er lige til at hive ud og rengøre.




 

 

Indvendigt design på næste side.