Layout / Design
Så lækkert ser dette MSI XPOWER Titanium. Man er ikke i tvivl om at temaet er titan, det ses både på bundkort, afdækningen til I/O stikkene og på køleprofilerne alle har titan look. På Chipsættet ses MSI Gaming Dragen og MSI logoet i sort. Det er et ganske lækkert udtryk hele bundkortet har. Personligt synes jeg det er meget lækkert at se på.
Her er det lydkortet der ses på i venstre nederste hjørne der er nu kun et par audio kondensatorer synlige resten er skjult under dækslet. Man kan også se den adskillelse der er mellem lydkort og resten af bundkortet til højre for JAUD stikket nederst til venstre som er frontens audiostik.
Som det ses på dette billede er der fin plads omkring CPU soklen så mere avancerede køleløsninger som f.eks. LN2 vil kunne isoleres fra på dette bundkort.
Bundkortet har 4 PCIe sokler til grafikkort. Fra oven altså første PCIe kører x16, næste x4, tredje x8 og fjerde kører x4. Det afhænger af ens konfiguration. et grafikkort i slot 1 & 3 gør at de 2 sokler kører x8 begge 2. Fylder man alle 4 sokler kører nummer x8 og resten x4.
Bundkortet har disse stik ombord.
Her ses nederste højre del af bundkortet og yderst til højre er der en startknap samt en reset knap og derefter følger Game Boost knappen som giver automatisk OC. Lidt til venstre for knapperne ses en omskifter og den kan skifte mellem de 2 BIOS'er som er placeret ovenover omskifteren.
MSI Titanium har naturligvis også et LED display til udlæsning af eventuelle fejlkoder, det ses her midt i billedet forneden. De 3 omskiftere til højre for er til at slå PCIe slot henholdsvis til og fra.
Her ser vi ind på bundkortets 3 SSD M.2. sokler. Den ene er udstyret med et skjold af metal.
MSI XPOWER har hele 8 SATA porte, de 6 sidder ud til kanten og de 2 resterende er placeret så ledningerne vender opad efter USB 3.0 stikket. Ved siden af SATA portene på venstre side er der 2 stk. U.2 porte.
Der medfølger en USB HUB som konverterer et USB 2.0 stik til 4 ekstra, så har man interne USB 2.0 stik nok. For at det virker skal der også tilsluttes et Molex stik så enheden kan trække strøm. Til højre har jeg afmonteret OC konsollen og sat den på den medfølgende ledning. Det gør det lidt nemmere at håndtere konsollen hvis det først er monteret i kabinettet.
Her ses OC konsollen lidt tættere på. Den gør det utroligt nemt at lege mere seriøst med OC da man har de vigtigste ting at skrue på lige ved hånden indbygget i denne konsol. Fra venstre på konsollen ses først foroven knappen til at øge BCLK og dernæst en reset knap. Så følger en startknap, en discharge knap (bruges til resetning af BIOS når strømmen er taget helt fra) og til sidst en RATIO + knap. ui Nederste række fra venstre ses BCLK - knappen, en omskifter til at starte i langsom mode når der bruges LN2, en GÅ TIL BIOS knap og til sidst en RATIO - knap.
i I/O afdelingen finder man disse stik.
På næste side er det BIOS'en der ses nærmere på.