Test: Ozone Strike Battle Gaming keyboard

Styre-enheder d.  16. august. 2016, skrevet af Pizzadude 3 Kommentarer.  Vist: 15535 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: Pizzadude

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 599,00
Produkt udlånt af: Ozone Gaming
DK distributør: PCB.SE

Software

Den tilhørende software skal hentes på Ozones hjemmeside, da der ikke følger noget medie med i pakken. Det er dog beskrevet i den medfølgende guide hvor man finder det på hjemmesiden, så der går ikke mange minutter før det er hentet og installeret. 
 


I hovedvinduet kan man give hver enkelt tast en anden funktion, f.eks. at Q-tasten nu er Alt, CTRL er K osv. Her ovenfor har jeg byttet lidt rundt på funktionerne på WASD-tasterne, hvilket i softwaren markeres med rød således at man ved hvor der er foretaget ændringer. Undtaget fra denne mulighed er dog F-taster, makro-taster, Windows-tasten og Ozone-tasten. 
 


Under macro settings, kan man giver hver af de seks makro-taster en ny funktion. Som standard er hver tast sat til at være den funktion der er trykt på selve tasten, dvs. Insert, Home, Delete og så videre, men den kan man her tilpasse til eget behov. Ved tilpasningen af knappernes funktion, kan man vælge mellem indspillede makroer, multimediegenveje, Windows genveje (Denne computer, søg, kør osv.) samt genveje der er en kombination af CTRL, SHIFT, ALT eller Windows-tasten og en anden tast. 

Til specifik gaming brug er ovenstående muligheder umiddelbart nok, men personligt savner jeg muligheden for at tilknytte en specifik programgenvej.  
 


I nederste venstre hjørne, er genvejen til makro-manageren. Manageren er lige til at gå til: En tastekombination optages, hvorefter man kan slette og indsætte tastetryk, redigere forsinkelser osv.
 


Under avancerede indstillinger, kan man justere på polling rate, tasternes responstid, om Windows-tasten skal være aktiveret eller ej, samt baggrundsbelysningen. Belysningen kan justeres mellem fire lysstyrker, helt slukket eller pulserende. Faktisk kan alle de fire indstillinger ændres on-the-fly direkte på tastaturet via genvejstasterne.  
 


For ikke at skulle ind i softwaren hver gang man vil skifte profil, kan man give hver profil et navn, og tilknytte den en .exe fil, således at profilen skiftes hver gang et specifikt spil eller program startes. Dette er den eneste måde at skifte mellem profiler, ud over selvfølgelig at gøre det via softwaren. Selv om man skifter navnet på profilen, slår dette ikke igennem i grafikken, hvilket man godt kunne ønske det gjorde i stedet for at man skal huske på at "Profile 3" er profilen til Battlefield osv.

Et irritationsmoment ved brug af softwaren er desværre, at når man trykker apply, for at få ændringerne til at slå igennem, går der op til 30 sekunder, hvor ændringerne overføres og programmet står og tænker. Heldigvis er det vel ikke så tit man skal ind og ændre i indstillingerne, men irriterende det er det. 

 

Hr.
 
Elitebruger
Tilføjet:
16-08-2016 20:04:26
Svar/Indlæg:
1363/125
Har haft dette tastatur og det er perfekt størrelse og lækkert. ;)


lonki
 
Superbruger
Tilføjet:
18-08-2016 17:21:51
Svar/Indlæg:
190/29
Hvad gør at du ikke har det mere #1 :)


Monberg75
 
Moderator
Tilføjet:
22-08-2016 13:17:39
Svar/Indlæg:
1194/156
Man mangler bare håndledsstøtten. Den må man ud og finde. :)