Test: Razer Orochi

Styre-enheder d.  19. maj. 2016, skrevet af Ronin2300 0 Kommentarer.  Vist: 14283 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Ronin2300
Oversættelse: Ronin2300

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 599,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Software

Razers Synapse software bruges til at programmere taster og lys på Orochi, og andre Razer produkter man måtte have. I Synapse er det muligt at indstille alle tasterne individuelt til et væld af forskellige ting, bl.a makrofunktioner, programgenveje, tastaturfunktioner eller lign. Synapse har et faneblad til makro opsætning, hvor det er muligt at indstille, ændre og finpudse dine makrofunktioner, nøjagtigt som du vil med custom delays og gemme dem enkeltvis, i en let overskuelig liste lige til at tilføje dine profiler.
 

 
 
I modsætning til fx Mamba, hvor man kan indstille sin DPI indstilling i intervaller af helt ned til én DPI af gangen, for at ramme det helt rigtige sweetspot, er man på Orochi nød til at nøjes med at kunne indstille DPI i intervaller af 50. Det er muligt at oprette fem trin i Synapse, som man let kan skifte imellem via softwaren eller knapperne på musen, hvis man har tildelt en knap den funktion. Man kan indstille sin DPI op til højst 8200 på Orochi.
 
På samme måde er det muligt at indstille lyset på musen. Som standart er det muligt at tilføje fem effekter på lyset og selv vælge farvekombinationer, hastighed osv. på disse.
 
Ud over en fast statisk farve er der mulighed for: 
 
  • Breathing, som giver en effekt, hvor farverne fader frem og tilbage imellem to forskellige farver, som man selv kan vælge. Her er der også mulighed for at vælge andre ting som fx., hvor hurtigt det skal gå osv.
  • Spectrum Cycling, hvor farverne stille og roligt fader imellem alle farverne. Her er der ikke mulighed for at ændre noget i forhold til hastighed eller lign.
  • Wave, hvor forskellige farver bevæger sig i bølger hen over de forskellige LED strips på musen. Her er der mulighed for at ændre, hvilken retning bølgen skal bevæge sig fra, hvilke farver der skal være med osv.
  • Reactive, hvor musen reagerer og lyser op, hver gang du trykker på en knap. Her er også mulighed for at indstille hvor lang tid lyset skal blive.
 
 
 
Synapse indeholder også en Stats mulighed, som fører statistik over hvordan du bruger musen i specifikke spil. Fx. kan du se, hvor man klik du har lavet mens du spiller, eller hvor langt du har flyttet musen. Det er tilmed muligt at se et heatmap, over hvor på skærmen du oftest klikker. Det er en meget nyttig funktion, hvis man virkeligt vil nørde sin gaming statistik, og om ikke andet er det meget sjovt at kunne se, hvor mange klik man kører igennem en aftens gaming session. 
 
 
På næste side ser vi på en test.