Test: Razer Mamba

Styre-enheder d.  20. november. 2015, skrevet af Ronin2300 2 Kommentarer.  Vist: 9117 gange.

Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: Ronin2300
Oversættelse: Ronin2300

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1399,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Layout / Design

 

Jeg er vild med Mambas design, som ikke er alt for flashy men simpelt og stilrent. Musen er udelukkende lavet til højrehåndede, så de venstrehåndede derude må altså kigge langt efter et alternativ til dem. Musen har ud og de alm. højre/venstre knapper, et scrollhjul med mulighed for sidescroll. Placeret lige under scrollhjulet er der placeret to knapper, der som standart bruges til at justerer DPI indstillingerne. Derudover er der på venstre side af musen to thumbbuttons. I forhold til tidligere udgaver af Mamba musen, er de to mindre knapper der var placeret ved venstre musetast, nu fjernet så man har samlet set har ni taster, med op til 11 programmerbare funktioner på musen.
 
 
I afdelingen for Chroma belysningen ses der på hver side af musen en LED stribe, der løber næsten hele musens længde. Derudover er der LED lys på hver side af scrollhjulet. Alt det og knapperne er naturligvis programmerbare i Razers Synapse software, men det kigger vi på senere i artiklen.
 
Musen er udført i sort plast, hvor overdelen er lavet i en mat finish med en let tekstureret overflade. På begge sider er der gummigreb med et honeycomb mønster, som sikre et godt skridsikkert greb om musen. Forrest på musen er der indsat to små gitre, som ligner udluftning til musen og som er med til at give den et råt look. Midt i mellem disse finder vi en USB indgang, hvor det er muligt at flytte kablet fra den medfølgende ladedock direkte over i musen, hvis du er nede på strøm men stadig har brug for at bruge musen.
 
 
Materialevalget og byggekvaliteten føles god og solid og kablet til mus/ladedock er leveret med stofsleeving.  
 
Den medfølgende trådløse sender og ladedock til musen holder sig heller ikke tilbage. Den har en kvadratisk base, som rundt langs hele kantens underside også er udstyret med Razers Chroma lys, så det kan matche musen i brug. Det er en lækker detalje, der giver et ekstra point for bling. Hvis man smed Razers Firefly mousepad med i sit setup, ville man være udstyret med et Chroma setup, der kunne trække beundrerne blikke til næste LAN. Ladedocken fungerer godt og er udstyret med magnet, der suger Mambaen til sig og holder den godt fast når den lades. 
 
 
 
 
 
 
På næste side sender vi Razer Mamba i test.
 
mbm
 
Elitebruger
Tilføjet:
10-11-2015 11:04:53
Svar/Indlæg:
3746/627
1400 kr.. 🤡


Ronin2300
 
Overclocker
Tilføjet:
10-11-2015 16:08:39
Svar/Indlæg:
188/45
Netop... Der skal fedtes for julemanden i år 😛