Test: Steelseries Rival Optical Mouse

Styre-enheder d.  29. maj. 2015, skrevet af neemos 3 Kommentarer.  Vist: 8825 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: neemos
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 374,00
Produkt udlånt af: Geekunit
DK distributør: Geekunit

Test



Så er tiden kommet til testen af Steelseries Rival musen, og testen er foregået både i gaming og det man vil kalde almindelig dagligdags brug.

Generelt
Rent udsendemæssigt er Steelseries Rival temmelig neutral og diskret og man vil ingen problemer have med at "gemme" den på et arbejds skrivebord. Designet er simpelt og der kan vælges imellem en sort eller hvid udgave. En lille fed feature Steelseries har fået med på musen er navnepladen, som sidder bagerst på musen. Her kan du få 3D printet dit eget navn eller hvad du nu vil have og sat på din mus istedet for "Rival" som der er med fra Steelseries side. Belægningen på musen er en gummibelægning som er virkelig behagelig at holde på og som gør din hånd føles køligere. Overfladen vil helt sikkert også sørge for man ikke sveder helt så meget som man ville på en mus med en glat overflade. Siderne på musen er beklædt med en nubret hård plastik overflade, som gør man har et godt og sikkert greb i musen, selv når det går rigtigt stærkt.


Gaming
Jeg har været i et par forskellige genrer for at teste Steelseries Rival musen, CS:GO og Hearthstone er det blevet til i denne omgang. Men lad os starte med at se på hvordan musen klarer sig i FPS spillet CS:GO.
I CS:GO har Rival musen klaret sig til UG med kryds og bolle og den er hurtigt blevet en af mine yndlings mus når det kommer til FPS spil. Musen er utrolig præcis og hurtig på alle de overflader jeg har prøvet. Jeg har dog også prøvet den af med Steelseries egen DeX musemåtte, og tak skal du have, så går det hele op i en højere enhed. På alle overflader jeg har testet musen på, har den præsteret godt og der har ingen problemer været med ikke at glide ordentligt. Generelt set har Steelseries Rival præsteret langt over middel på alle punkter jeg har haft den igennem. Det er lige meget om man spiller et action præget spil som CS:GO hvor præcision og hurtighed er alt afgørende, eller et spil som SniperElite hvor præcisionen virkelig bliver sat på prøve, så vil Rival musen helt sikkert forbedre dit spil og om ikke andet så spil oplevelsen.

Dagligt brug
I det daglige gør Steelseries Rival sig også rigtigt godt, faktisk så godt at man slet ikke lægger mærke til at det er en gamer mus man sidder med. Den er dejlig let at bruge da den ikke vejer mere end 128g. og den glider dejlig let hen over alle overflader, hårde som bløde. Ergonomisk har jeg heller ikke opdaget nogen problemer, heller ikke ved lang tid brugs ved grafisk arbejde og i den dur. Den har faktisk klaret sig så godt at jeg seriøst overvejer om det skal være min nye arbejdsmus.


På næste side kommer konklusionen.

kiomis
 
Elitebruger
Tilføjet:
29-05-2015 11:53:04
Svar/Indlæg:
13/0
Syntes der mangler en del i denne test.

Fx. Lift off distance.
Software konfiguration og muligheder
Størrelses sammenligning med evt. andre mus.
Hvor står hånd har testeren, så man kan sammenligne med sin egen.

Derudover er artiklen velskreven og nem at forstå.


KleitusIV
 
Redaktør
Tilføjet:
29-05-2015 13:08:39
Svar/Indlæg:
4295/306
Jeg er også rigtig godt tilfreds med min, bortset fra overfladen og det gummi der er på musen, der betyder at fedtede fingre ikke gør den så lækker at se på. Der er konstant 2 markante skinnende "fingre" på min mus' knapper og det gummi der er på siden til tommel-fingeren er der masser af eksempler på at det slides helt af ret hurtigt (på nettet).

Fed mus, men ikke så fed overflade. Jeg havde nok valgt en anden hvis jeg skulle vælge om.


maho
 
Overclocker
Tilføjet:
30-05-2015 22:08:11
Svar/Indlæg:
35/2
Har også sådan en sag og er meget tilfreds med den, i forhold til de fleste mus er den "stor" men ikke for stor.