Test: Corsair Vengeance M95 Gaming Mouse

Styre-enheder d.  19. juni. 2013, skrevet af Gerner 3 Kommentarer.  Vist: 9291 gange.

Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: Gerner
Oversættelse: Verdenshersker

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 609,00
Produkt udlånt af: Corsair
DK distributør: Coferrodetail.dk

Design / Layout

Vi vil nu tage et nærmere kig på, hvordan musen egentligt er designet, og hvor de forskellige 15 programerbare taster sidder. 

Her ser vi et billede af musen, der lige er taget ud af dens indpakning. Vi vil kunne se musen til højre og kablet til venstre, som så nydeligt er blevet sleeved i sort sleeve, som virker som om, at det er virkeligt høj kvalitet. Man kan også se for enden af kablet, at det er en mus med USB 3.0, hvilket kun kan være en god ting. 

Her har vi et nærmere billede af selve musen. Musen er lavet af et sort plastik materiale i meget høj kvalitet, hvor resten af musen, altså musens bund, er lavet i aluminium, hvilket giver hele musen et super lækkert finish. 

Her ser vi et nærmere billede af musens bund, hvor vi rigtigt kan se aluminiumen, som udgør hele musens bund. Vi kan også se de fire pads, der skal være med til at give brugeren lette bevægelser over musemåttens overflade. 

Vi kan her se siden af musen, som er lavet i et andet materiale end det hårde glatte plast, da dette er mere ru. Dette er pga., at ens fingre ikke skal glide ned på musemåtten, hvilket faktisk er meget smart tænkt. Som det måske kan anes på billedet, vil man kunne se, at den buler ind ad, hvilket skaber mere plads til ens ringe- / lillefinger, som er med til at give en god komfort i hånden. 

Her har vi den anden side af vores Corsair Vengeance M95 mus. Her har vi 9 programerbare knapper, der kan bruges af ens tommelfinger, hvor de to knapper længst til venstre er beregnet til pegefingeren. Alle disse knapper er fuldt programmerbare i deres software til musen. 

Nu kigger vi på bagsiden af musen. Her kan vi rigtigt se, hvordan musen er formet i forhold til andre gamer-muse på market. Det kan klart ses, at det er en mus beregnet til højrehåndede, men man vil også kunne se, at musen er beregnet til, at hele ens håndflade skal ligge på musen for bedst komfort. Dette er grundet den meget store bue fra det bagerste punkt af musen til musens front. 

Endeligt ser vi her et billede af fronten af musen. I midten af musen vil man kunne se det store hjul til at scroll med, hvilket er udført i aluminium med plastik i midten, som giver utrolig god komfort, når man scroller. Igen ser vi også de to knapper ude til højre, som også kan programmeres til, hvad man lyster.

 

På næste side kigger vi nærmere på musens software... 

 

KleitusIV
 
Redaktør
Tilføjet:
19-06-2013 08:33:42
Svar/Indlæg:
4295/306
"Som det kan ses ud fra musens design og dets mange macro knapper, er musen klart forbeholdt MMO og RTS spil, men den kan stadig snildt bruges til gaming."

Ja for MMO og RTS er jo ikke gaming. 🤣


Gerner
 
Moderator
Tilføjet:
19-06-2013 12:40:06
Svar/Indlæg:
589/101
#1 Hmm, en mindre fejl begået af mig, skulle jo nok have været FPS i stedet. 😐

Hilsen
Gerner


eviling
 
Overclocker
Tilføjet:
20-06-2013 16:49:49
Svar/Indlæg:
442/14
Nogen ide om hvad dens dimensioner er? (Højde, Bredde, længde)

Synes ikke det fremgår hverken på deres egen side eller på edbpriser eller her 😐