Test: Seagate Slim Extern hdd

Harddiske d.  06. juni. 2013, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 16132 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Renissen2

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 576,00
Produkt udlånt af: Seagate
DK distributør: EET Danmark A/S

Layout / Design

 

På oversiden er drevet fremstillet af en Aluminiums plade, der både ser godt ud og som samtidig giver drevet en rigtig god beskyttelse mod livet på farten. I underkanten sidder Seagates logo. Det er støbt i for pladen og er en smule højere end drevets øvrige malede/anodiserede sorte plader,  der fremstår som poleret aluminium og ser også ret godt ud.

Fra siden er drevet som sagt ultra tyndt -  kun 9,7 mm  - og for bedre at kunne se at der her er tale om en meget lille ekstern harddisk har jeg lagt en æske tændstikker ved siden af. Siderne på harddisken er fremstillet af blanksort plast og det ser faktisk rigtigt godt ud.

 

 


 

Bunden er af kraftig matsort plast og der sidder en label med lidt info om harddiskens serienummer og diverse anden info om forskellige standarder som drevet overholder.

I toppen af harddisken sidder der et mikro USB stik  til den medfølgende ledning.

Når drevet er sat til er der lys i en hvid lysdiode og den lille sprække som lyset kommer ud af er faktisk kun ca. 1 mm bredt og 8 mm langt. Det er en smule forsænket i fronten/pladen så man skal faktisk se lyset ret direkte oppefra for at det er generende. Kigger man fra en vinkel afdæmpes lyset mere og mere så det er under ingen omstændigheder til gene. Hvis man slet ikke vil have lyset tændt kan det slås fra i softwaren der medfølger.
 

Så ser vi på softwaren på næste side.