Test: Buffalo MiniStation Air HDW-PU3 500 GB

Harddiske d.  01. april. 2013, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 17113 gange.

Korrekturlæser: Polarfar
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Renissen2

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 945,00
Produkt udlånt af: Buffalo Tech
DK distributør: Actebis

Layout / Design


Den ser lækker ud denne Air station med sin mørkegrå underside og spejlblanke overdel. I venstre side foroven er der en lille LED diode der indikerer opladestatus eller fuldt opladet, henholdsvis rød og grøn. I den højre side sidder der tre Led dioder øverst tændt slukket indikeret ved grøn farve og blinker ved aktivitet. Næste diode er blå konstant når der er etableret trådløs forbindelse og der blinkes når der etableres en forbindelse. Sidste diode lyser rød når AOSS (AirStation One-touch Secure System) forbindelse er etableret, der dobbelt blinkes når enheden leder efter en anden AOSS enhed at forbinde til og blinker almindeligt når der er fejl på forbindelsen.

 

 

Når man har pakket drevet ud af kassen er det allerførste at det skal oplades via et USB stik eller en lille strømforsyning med USB udgang (følger ikke med !). Ladetiden er ca 4,5 -5 timer (selv med super charger slået til på bundkortet) så det er bare at vente til den er klar.

Her i den ene ende sidder et mini USB3/USB2/USB1.1 stik den dobbelte slags med strøm forsyning i den ene side og data i den anden, resetknap (papirclips kan bruges) og i højre side et strømstik. 

På den højre side er der 2 betjenings knapper den yderst til højre er on/off knappen og den anden er til at starte AOSS med. Den skulle kunne koble op til Routere som har en AOSS knap og det er der nok nogle af Buffalos der har. Andre typer routere kan naturligvis også bruges selv om de ikke har sådan en knap. 

Ovenfra er denne Air station også særdeles enkel og lækker at betragte. Toppen er lavet af spejlblank sort plastik.

Her er drevet set lidt fra neden af og man ser de 2 gummiringe som drevet står rigtig godt fast med. Endvidere er det også på bagsiden man finder part nr., SSID, key samt MAC adresse og serienummer på drevet. Altså de ting man skal bruge til at etablere forbindelse til drevet. Som en helhed fremstår drevet som værende udført i en rigtig god kvalitet og det virker stabilt og mobilitets egnet. 

Så er det blevet tid til at teste på næste side.