Test: CM Storm Xornet Mouse

Styre-enheder d.  26. februar. 2012, skrevet af DeXTRoNiaN 0 Kommentarer.  Vist: 8246 gange.

Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 151,49
Produkt udlånt af: Cooler Master
DK distributør: HornetTek

Layout / Design

 

Ligesom Spawn er Xornet blandt de mindre gaming mus på markedet og med sine kun ca. 10.7 cm i længden er den endda 3 mm kortere. For dem der kan spille med et klo formet grev, er det fint nok, personligt var jeg ved at få krampe i hånden under testene.

 

Musen er som sådan ret neutral, idet den kun er sort med lidt hvid tekst på. Når musen er i brug, vil andre gamere ikke kunne se, hvad det er for en mus, man bruger.

På oversiden er der to knapper samt et scroll hjul, som samtidig fungerer som knap nr. 3. De to knapper bag hjulet er til at skrue op eller ned for følsomheden. Det er for nogen lidt svært at komme til i en ophedet ildkamp, men placeringen er som sådan fin og er samme sted som f.eks Logitech's G5.

Venstre side er belagt med sort gummi for at forbedre greb. Knapperne på siden er ved at være en fast del af gamer mus og jeg vil betragte det som en mangel, hvis de ikke var der.

På højre side er der ligeledes sort gummi for at give et bedre greb og siden er desuden formet, så man kan hvile ringfingeren og holde fast med lillefingeren. Samlet set giver designet en ret godt greb om musen og man kan tydeligt mærke, at der er tænk over ergonomien.