Test: Cooler Master Gemin II - M4

Køling d.  24. november. 2011, skrevet af Pizzadude 1 Kommentarer.  Vist: 8173 gange.

Korrekturlæser: rehan09
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: Pizzadude

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: Cooler Master
DK distributør: MMD

Layout / Design

Som nævnt, er det første man lægger mærke til, hvor lille denne køler egentlig er. Når man er vant til store high-end luftkølere, er det en noget anderledes oplevelse når man pludselig står med en køler på kun 59cm i højden.

 

 

 

Det grundlæggende design, er ret lig det som man ser på mange andre kølere, med en køleprofil, heatpipes der leder varmen til den egentlig køleblok og så en blæser i toppen til at få varmen væk. På større og mere højtydende kølere ser man typisk at blæseren er på højkant, men dette forhindrer køleprofilens størrelse givetvis.

 

 

Hvis vi kigger lidt nærmere på de fire heatpipes, er de som sådan nogen plejer at være lavet af kobber. Fra bunden er der ført to heatpipes op i hver side og igennem hele kølerens længde, for at kunne overføre så meget varme som muligt til køleblokken.

 

 

Hvis vi vender køleren om, ses det, at alle fire heatpipes er i direkte kontakt med processoren, igen for at få den bedste varmeoverførsel. Hele basen er dog ikke udført i kobber, hvilket jeg dog ellers gerne ville have set.

 

 

Til sidst har vi her et lille diagram, der viser kølerens fysiske mål. Cooler Master har i hvert fald gjort det let, at finde ud af om køleren kan passe ind i netop dit kabinet. Pladsen skal dog være ganske begrænset, for at der ikke er plads til denne køler, da den i hvert fald højdemæssigt ikke er meget højere end f.eks. en bokskøler.

 

 

Denuush
 
Overclocker
Tilføjet:
25-11-2011 11:12:43
Svar/Indlæg:
285/10
Det er næsten synd for producenterne, der udlåner deres grej 😲 😢 :no:

Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Denuush d. 25-11-2011 11:12:56.