Test: Aerocool Mirage 5 CPU Air køler

Køling d.  14. august. 2021, skrevet af Renissen2 2 Kommentarer.  Vist: 4865 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: jmose

Pristjek på  268,00
Produkt udlånt af: AeroCool
DK distributør: Proshop.dk

Introduktion

 

 

AeroCool har sendt os en noget anderledes luftkøler, den består af et højt tårn med runde køleplader og spejlblanke flader både ud og indvendigt så det giver ARGB LED lyset en illusion af at være i flere rækker nedad i køleren. Køleren er tiltænkt alle med et kølebehov på op til 150W TDP, og en hang til blæret LED lys. Som det sidste ses et lækkert foto af køleren.

 

Kølerens æske er hvid og med kølerens navn i overkanten sammen med AeroCools logo. Længere nede oplyses det at køleren har ARGB og er PWM styret. Som det sidste oplyses det at køleren har et uendeligt spejl RGB design og leverer et mystisk og lækkert look som man ikke ønsker at se væk fra.

  

Aerocool Advanced Technologies (AAT) blev grundlagt i 2001. I de tidlige år blev firmaets tekniske ekspertise og innovative design løsninger brugt på køletotalløsninger til Industriens computere og i nogen grad personlige computere.

AAT var de første, der brugte U-formede ”heatpipes” i deres køleløsninger. Henover årene er deres produktområder blevet udvidet betydeligt så de nu også er producenter af kabinetter, blæsere, PSUer og multifunktionelle kontrolpaneler og andet tilbehør. AAT var de første, der introducerede kontrolpaneler til indbygning i dual 5-1/4” slots. I dag er AAT en af Gamermarkedets ledende spillere, for nu producerer de produkter som er bredt anerkendt i Gamer og Entusiast kredse. Det er udstyr som Kabinetter, mus, keyboards, PSUer, og multifunktions kontrolbokse. Siden 2009 hvor de introducerede PGS (Performance Gaming System) har de med den serie høstet stor hæder blandt Gamere og Entusiaster. På Computex i år annoncerede AAT, at de nu kommer med en ny serie, som hedder Strike X og den skal så yderligere løfte AAT til et helt nyt niveau i Gamer performance på deres produkter, som så gerne skulle blive endnu mere anerkendt i gamerkredse verden over fremover. I dag er AAT en af Gamermarkedets ledende spillere, for nu producerer de produkter som er bredt anerkendt i Gamer og Entusiast kredse. Det er udstyr som Kabinetter, mus, keyboards, PSUer, og multifunktions kontrolbokse. Siden 2009 hvor de introducerede PGS (Performance Gaming System) har de med den serie høstet stor hæder blandt Gamere og Entusiaster. På Computex i år annoncerede AAT, at de nu kommer med en ny serie, som hedder Strike X og den skal så yderligere løfte AAT til et helt nyt niveau i Gamer performance på deres produkter, som så gerne skulle blive endnu mere anerkendt i gamerkredse verden over fremover.

 

OK lad os se hvad kassen gemmer på.

Burgurne
 
Elitebruger
Tilføjet:
14-08-2021 15:23:38
Svar/Indlæg:
5874/1287

Hej.

Smart mindre køler til en lidt mindre CPU i f.eks en kontormaskine. Jeg er vild med designet.

Lige en enkelt fejl. På siden "test og overclockning" er graf og tekst modsat hinanden. Du skriver Til gengæld er den en anelse mere tyst end Noctua køleren og den når kun op på 27 dB mod Noctua's 28,7 dB.

I grafen lige over er det Noctura'en der vises som 27dB under load og Aercool der vises som 28,7dB. Begge dele kan jo ikke være rigtige, vel? 😉Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
15-08-2021 20:32:45
Svar/Indlæg:
2045/273
#1

He he ja det var en smutter. Er fikset nu. 🙂 Det er snart en af de sidste artikler der kommer fra min og andres hånd desværre.😕


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Renissen2 d. 15-08-2021 20:35:57.