Test: Aerocool Mirage L120 køler

Køling d.  19. august. 2021, skrevet af Renissen2 1 Kommentarer.  Vist: 4121 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: jmose

Pristjek på  432,00
Produkt udlånt af: AeroCool
DK distributør: Proshop.dk

Introduktion

 

 

AeroCool har sluppet en hel serie af AIO'er løs på kølemarkedet, og deres motto er byg billigt og spar penge. Det lyder jo som en helt fin filosofi. Hvis kvaliteten følger med så er det jo glimrende. Denne gang ser vi på den mindste model som hedder Mirage L120. Den henvender sig nok primært til brugere som ikke skal Overclocke helt vildt, men bare have en solid køling af deres CPU.

 

 

Udenpå æsken ses et flot foto af AIO'en og dens navn står på midten af den hvide æske. I højre hjørne øverst ses AeroCool Logoet og under navnet får vi også at vide at køleren er RGB adresser bar.

  

Aerocool Advanced Technologies (AAT) blev grundlagt i 2001. I de tidlige år blev firmaets tekniske ekspertise og innovative design løsninger brugt på køletotalløsninger til Industriens computere og i nogen grad personlige computere.

AAT var de første, der brugte U-formede ”heatpipes” i deres køleløsninger. Henover årene er deres produktområder blevet udvidet betydeligt så de nu også er producenter af kabinetter, blæsere, PSUer og multifunktionelle kontrolpaneler og andet tilbehør. AAT var de første, der introducerede kontrolpaneler til indbygning i dual 5-1/4” slots. I dag er AAT en af Gamermarkedets ledende spillere, for nu producerer de produkter som er bredt anerkendt i Gamer og Entusiast kredse. Det er udstyr som Kabinetter, mus, keyboards, PSUer, og multifunktions kontrolbokse. Siden 2009 hvor de introducerede PGS (Performance Gaming System) har de med den serie høstet stor hæder blandt Gamere og Entusiaster. På Computex i år annoncerede AAT, at de nu kommer med en ny serie, som hedder Strike X og den skal så yderligere løfte AAT til et helt nyt niveau i Gamer performance på deres produkter, som så gerne skulle blive endnu mere anerkendt i gamerkredse verden over fremover. I dag er AAT en af Gamermarkedets ledende spillere, for nu producerer de produkter som er bredt anerkendt i Gamer og Entusiast kredse. Det er udstyr som Kabinetter, mus, keyboards, PSUer, og multifunktions kontrolbokse. Siden 2009 hvor de introducerede PGS (Performance Gaming System) har de med den serie høstet stor hæder blandt Gamere og Entusiaster. På Computex i år annoncerede AAT, at de nu kommer med en ny serie, som hedder Strike X og den skal så yderligere løfte AAT til et helt nyt niveau i Gamer performance på deres produkter, som så gerne skulle blive endnu mere anerkendt i gamerkredse verden over fremover.

 

OK lad os se hvad kassen gemmer på.

gandalf18
 
Ny Skribent
Tilføjet:
20-08-2021 19:58:40
Svar/Indlæg:
5678/460

er det så den sidste Review? .. eller er der flere på vej ? .. har altid elsket Reviews her inde :)