Test: Aerocool Mirage L240 køler

Køling d.  21. august. 2021, skrevet af Renissen2 2 Kommentarer.  Vist: 4225 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: jmose

Pristjek på  608,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion

 

 

Denne gang har AeroCool sendt os en af deres nye AIO'er. Det er denne gang en 240mm kaldet Mirage L240. Den vil uden tvivl henvende sig til brugere som ønsker en rimelig kølig CPU under Gaming og andre hårde belastninger af CPU'en. Lad os se hvad den kan klare i testbænken.

 

Udenpå æsken ses et flot foto af AIO'en og dens navn står på midten af den hvide æske. I højre hjørne øverst ses AeroCool Logoet og under navnet får vi også at vide at køleren er RGB adresser bar.

  

Aerocool Advanced Technologies (AAT) blev grundlagt i 2001. I de tidlige år blev firmaets tekniske ekspertise og innovative design løsninger brugt på køletotalløsninger til Industriens computere og i nogen grad personlige computere.

AAT var de første, der brugte U-formede ”heatpipes” i deres køleløsninger. Henover årene er deres produktområder blevet udvidet betydeligt så de nu også er producenter af kabinetter, blæsere, PSUer og multifunktionelle kontrolpaneler og andet tilbehør. AAT var de første, der introducerede kontrolpaneler til indbygning i dual 5-1/4” slots. I dag er AAT en af Gamermarkedets ledende spillere, for nu producerer de produkter som er bredt anerkendt i Gamer og Entusiast kredse. Det er udstyr som Kabinetter, mus, keyboards, PSUer, og multifunktions kontrolbokse. Siden 2009 hvor de introducerede PGS (Performance Gaming System) har de med den serie høstet stor hæder blandt Gamere og Entusiaster. På Computex i år annoncerede AAT, at de nu kommer med en ny serie, som hedder Strike X og den skal så yderligere løfte AAT til et helt nyt niveau i Gamer performance på deres produkter, som så gerne skulle blive endnu mere anerkendt i gamerkredse verden over fremover. I dag er AAT en af Gamermarkedets ledende spillere, for nu producerer de produkter som er bredt anerkendt i Gamer og Entusiast kredse. Det er udstyr som Kabinetter, mus, keyboards, PSUer, og multifunktions kontrolbokse. Siden 2009 hvor de introducerede PGS (Performance Gaming System) har de med den serie høstet stor hæder blandt Gamere og Entusiaster. På Computex i år annoncerede AAT, at de nu kommer med en ny serie, som hedder Strike X og den skal så yderligere løfte AAT til et helt nyt niveau i Gamer performance på deres produkter, som så gerne skulle blive endnu mere anerkendt i gamerkredse verden over fremover.

 

OK lad os se hvad kassen gemmer på.

Burgurne
 
Elitebruger
Tilføjet:
23-08-2021 13:15:11
Svar/Indlæg:
5874/1287

Dvs min gode gamle Noctua NH-D15 er stadig med i toppen. Tak for det, Renissen 😉Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
23-08-2021 14:52:30
Svar/Indlæg:
2045/273

Burgurne skrev d. 23-08-2021 13:15:11

Dvs min gode gamle Noctua NH-D15 er stadig med i toppen. Tak for det, Renissen 😉Ja det er muligt at AeroCools L360 kunne klare opgaven bedre end din Noctua NH-D15.... men den nåede jeg desværre ikke at teste.😀