Test: Aurvana In-Ear 3 headset

Lyd d.  13. september. 2011, skrevet af Mino 2 Kommentarer.  Vist: 9100 gange.

Korrekturlæser: The Boss
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 799,00
Produkt udlånt af: Creative
DK distributør: Creative

Introduktion

 

I dag er der næsten ingen der ikke ejer en mobiltelefon eller en medie afspiller, som kan afspille musik. Vi bruger dem når vi rejser, dyrker motion eller arbejder. Derfor sættes der også stadig større og større krav til lyden i vores headsets og earplugs. Aurvana In-Ear 3 er lavet med lyd-enthusiaster som målgruppe, men når alt kommer til alt, er målgruppen sandsynligvis langt større end antaget. Kvalitet koster og der er mange som er villige til at betale, hvis pris og kvalitet stemmer overens. Vi ser om Aurvana In-Ear 3 er produktet du bare ikke kan undvære, hvis lyd betyder noget for dig på farten. 

 

 

Creative har igennem årtier formået at levere det ene kvalitets produkt efter det andet, når det kommer til lydprodukter. De blev verdenskendte på deres revolutionerende lydkort og har siden leveret en lang række af produkter, såsom lydkort, headsets, earplugs, højttalere mm.

 

 

Vi starter med at tage et kig på kassens indhold, samt nogle specifikationer på produktet.

koenigimus
 
Elitebruger
Tilføjet:
14-09-2011 17:06:33
Svar/Indlæg:
202/9
" Det kan godt være at Creative selv mener at målgruppen er lydenthusiaster, men det er minimalt, hvor mange der bruger In-Ear på denne måde"

Mener du det er minimalt hvor mange lydenthusiaster der bruger in-ear? Så tager du meget fejl - in-ear er et meget stort segment hos enthusiasterne med adsillige store mærker der kun laver produkter i denne klasse, som f.eks. Shure. Der er også en lang række producenter der kun laver in-ears til professionelt brug...


Bonghjerne
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-09-2012 12:11:34
Svar/Indlæg:
658/48
Håber at der kommer flere IEM tests - Logitech laver nogle formidable af slagsen, til menneske penge.

Gad dog godt prøve de her Creative - Evt. i en re-shelled udgave (Custom IEM anyone?) 😎