Test: Zowie Hammer

Lyd d.  27. november. 2009, skrevet af The_Dare_Devil 2 Kommentarer.  Vist: 10039 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Webdanes.dk
DK distributør: Webdanes.dk

Design/Layout

 

 

Zowie Hammer er designet relativt enkelt, og det visuelle udgangspunkt vil jeg mene er robusthed og kvalitet. Personligt finder jeg det lidt kantet og kedeligt, men det er jo op til den enkelte. På højre side er headsettet prydet af "HAMMER" logoet...

 

 

.. og på venstre side af ZOWIE logoet. På dette billede ses også, at selve "bøfferne" er sat fast i bøjlen med et par metalstænger. Man kan flytte bøjlen op og ned på metalstængerne og derved regulere headsettet efter hovedstørrelse. For en god ordens skyld skal også nævnes at der - selvfølgelig - er indvendig kabelføring i bøjlen, så der kun skal ledning til den ene bøf.

 

 

De i tilbehørsafsnittet nævnte puder monteres på bøfferne ved at "trække" stoffet/læderet ud over bøffen (der er lavet i plastic). Systemet er ultra enkelt. Jeg havde umiddelbart frygtet, at puderne ikke kom til at sidde ordentlig fast, men i testperioden har det faktisk fungeret perfekt - så thumbs op til ZOWIE på dette punkt :)..

 

 

Mikrofonen sidder ligeledes på en stang, der kan reguleres. Den kan drejes omkring monteringspunktet, og selve "armen" kan gøres kortere og længere. Det skulle dermed være muligt for de fleste at finde en passende indstilling.

 

 

Mikrofonen er relativt stor og har ikke den ellers så velkende pude omkring. Kigger man nærmere på billedet kunne det dog godt se ud som om, at puden er inde i selve mikrofonhylsteret. Dette forklarer også størrelsen. Umiddelbart er denne sammenbygning smart, da man så ikke taber puden, men efter min mening bliver mikrofonen lidt voldsom - men det er jo en smagssag.

 

 

På ledningen sidder en lille fjernbetjening. Den har de almindelige, basale funktioner: Lyd op/ned samt til/frakobling af mikrofonen. Jeg finder ikke fjernbetjeningen uundværlig, men jeg kender flere, der godt kan lide at benytte en sådan in-game - så det må jo være et plus :).

 

 

Og som - næsten - alle andre headsets, forbindes ZOWIE Hammer via 2 x 3.5 mm jack stik. Hammer findes dog også i en USB-udgave, men denne har vi desværre ikke haft mulighed for at teste. De to headsets skulle dog være 100% ens - bortset fra den forskel, at USB-udgaven har indbygget lydkort.

FriisRosiak
 
Overclocker
Tilføjet:
27-11-2009 10:38:13
Svar/Indlæg:
145/26
Headsettet kan erhverves ved WebDanes.


k0ch
 
Superbruger
Tilføjet:
03-12-2009 15:58:03
Svar/Indlæg:
160/10
Jeg kunne godt finde på at købe det :)