Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Logitech
DK distributør: Logitech

Test

 

Selve testen har jeg valgt at dele op i to dele: Den almindelige test og testen af 360-graders effekten. Testen er udført dels med en iPhone og en MacBook Air. Jeg bemærkede under testen ikke nogen væsentlig forskel på de to lydkilder.

 


 

Jeg foretog testen af 360-graders lyd ved at placere højttaleren i en afstand af 1 m fra lytteposition og lade den rotere mens jeg med lukkede øjne forsøgte at opfange ændringer i lydbilledet. Og jeg må desværre indrømme, at der var væsentlig forskel at bemærke. Det skyldes formentlig flere faktorer. Dels at der ikke kommer lyd ud af siden på højttaere og dels det faktum, at delingen mellem diskant og basenhed er så høj, at basenheder varetager så høje toner, at disse sagtens kan retningsbestemmes. 360-grades effekten er dog ikke helt til grin - den virker OK, men der er bestemt ikke tale om opdagelsen af den dybe tallerken.

 

 
 

Jeg har udført lydtesten med forskellig musik og film. Mit generelle indtryk er, at højttaleren varetager mellemtoneområdet udmærket, mens der mangler punch i bunden og luft og åbenhed i toppen. Fænomenet med den manglende bund er ikke så udbredt så længe man ikke skruer op, men kommer man op på omkring 50% lydstyrke med et nummer, der har en knap så taknemmelig basgang (typisk rock eller elektronisk musik), står det meget tydeligt, at man kun har med et 2.0 sæt at gøre - man kan fristes til at sige, at en subwoofer er savnet.

Højttalerne fungerer med andre ord fint til film (så længe man blot ønsker at høre, hvad der sker) samt til det meste mainsteam musik. Ønsker man imidlertid at spille højt og/eller opleve en slagkraftig bund, er dette ikke højttalersættet, man skal købe sig.

Clintin
 
Superbruger
Tilføjet:
21-10-2009 09:33:07
Svar/Indlæg:
1317/46
1 for tilbehør, hvor meget guide vil du have udover en quickguide, det er trods alt kun et par højttalere ikke et tv-kort eller et surroundsystem?

Ellers fin test, nu efterlyser du selv en subwoofer, mine logitech z et eller andet højttalere består af de klassiske sattelithøjtalere(2 stk.) og en sub, sættet kostede under 500kr i ruderkonges tid og de spiller meget godt, selv når de bliver presset til at spille højt.


The_Dare_Devil
 
Elitebruger
Tilføjet:
21-10-2009 15:13:07
Svar/Indlæg:
422/58
#1 - Jeg ville normalt give 2, hvis manualen oplyste blot de obligatoriske information; som fx en ordentlig opgivelse af specs.. Det var der ikke engang.. :/