Korrekturlæser: Polarfar
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Gigabyte
DK distributør: InterData

Introduktion
 

Det er et GA-P67A-UD3P (rev. 1.0) bundkort fra Gigabyte vi har på menuen i dag. Det nye P67 chipset indeholder blandet andet native SATA 6Gb/s tilslutninger, og vi finder også USB 3.0 via en NEC controller. Der er også mulighed for Crossfire, dog med begrænsning på Pci-e på 16+4 lanes. UD3P er et stærkt mellemklasse bundkort med et væld af fine funktioner, selv om der selvfølgelig er skrabet lidt af flødeskummet på toppen. Bl.a. kan du ikke bruge UD3P til et SLI setup, og du må nøjes med en enkelt ethernet port ( hvem bruger to ? ). Kølesystemet er heller ikke voldsomt avanceret, men alligevel ser det ud til at være et solidt bygget bundkort, med kvalitetskomponenter og en tilpas kraftig strømforsyning.

Gigabyte P67A-UD3P er netop udkommet i en ny version med opdateret MCH chip rev. B3, P67A-UD3P-B3, men de to kort er iøvrigt 100% identiske.

 

 

 

Gigabyte har eksisteret siden 1986, og stammer oprindeligt fra Taiwan, hvor det også er en del af det nationale aktiemarked. Vi kender dem nok mest for deres udemærkede bund- og grafikkort, men hvad de færreste nok ved er, at de faktisk også leverer komponenter til bla. Alienware og det nord-amerikanske computerfirma Falcon Northwest. Derudover producerer Gigabyte også udstyr som bærbare computere, optiske drev, LCD-skærme, keyboards, mus, køling komponenter, mobiltelefoner, netværks udstyr, kabinetter og PDA'er.

.

 

 

Vi bladrer videre til en kort forklaring om P67 Chipsettet på næste side.

Pvt.P.Nutz
 
Elitebruger
Tilføjet:
18-03-2011 10:26:41
Svar/Indlæg:
5224/222
Fin artikel 🙂
Hvilken vcore ved oc?


tvixen
 
Overclocker
Tilføjet:
18-03-2011 14:24:51
Svar/Indlæg:
33/0
Ahhhh - Bundkort i den billige ende ! . Vil nu ikke sige 1200kr er i den billige ende. Specielt ikke når man kan få et ASUS P8 PRO kort til 1500Kr 🙂 som ligger i den pebrede ende. Er godt klar over ASUS også laver et til 1700kr, men stadig..... Jeg vil nu ikke kalde et mobo til 1200kr " i den billige ende "

Men ud over det... er det sådan set en fin artikel 😛