Korrekturlæser: Polarfar
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: ASUS
DK distributør: Rosenmeier

Introduktion


Intels nye Sandy Bridge cpu'er er landet, og sammen med anden generation af core processorerne kommer også to nye chipsets til bundkortene. De har fået navnene H67 og P67. H67 er kontor modellen med VGA/DVI udgang til den onboard grafikchip der er indbyggeti de nye cpu'er. P67 er mellemklasse modellen uden indbygget grafikudgang, men med mulighed for at køre med et eller to grafikkort.


 

Vi har tidligere testet storebroderen P8P67 Deluxe, og eneste umiddelbare forskel er at der her kun er en Gbit LAN port, to PCIe x16 porte mod tre på Deluxe og en lidt mindre kraftig strømforsyning til cpu - 12 faser mod 16 på den store. Der er ikke mulighed for SLI, men Crossfire understøttelsen er intakt. Det er dog ikke afgørende ændringer der skulle bringe ydelsen ned. P8P67 har stadig SATA-600 understøttelse og der er 2 USB 3.0 tilslutninger bagpå. Dertil kommer tilstedeværelsen af to specielle chips til styring af på den ene side overclocking og ydelsesforbedring gennem TPU (TurboV Processing Unit), og på den anden side optimering af de strømsparende egenskaber gennem EPU (Energy Processing Unit.) Der er også indbygget Bluetooth og et nyt BIOS interface, men meget mere om det på de næste par sider.


Lidt mere om P67 chipsettet på næste side inden vi ser hvad der ligger i kassen.

 

Blackout
 
Superbruger
Tilføjet:
27-05-2011 08:18:38
Svar/Indlæg:
140/5
Det er et kanon godt board. Har selv et, som er parret med en 2500K @ 4600Mhz (46x100) og der er bare ingen problemer. Og min køling er bare en meget billig Arctic Cooling Freezer 13 (200W) og cpu bliver max 70 grader under LinX test.

Har endnu ikke taget mig sammen og fået købt et Socket 1156 Bolt-Thru-Kit til min Thermaltake True Copper, men jeg ved heller ikke om det kan betale sig.