Sælges: Samsung G800, Splinterny

Diverse d.  01. juli. 2008, skrevet af Emillos
Vist: 790 gange.

Emillos
 
Overclocker
Tilføjet:
01-07-2008 00:14:53
Svar/Indlæg:
765 / 36
Omdømme:
0 / 0


Postnr./by
2500 Valby
Hej alle 🙂

Jeg sælger denne Samsung G800, da jeg netop har vundet telefonen, men forinden har købt en ny telefon, så jeg ikke har noget at bruge denne til.
Telefonen er helt ny, og med små 2 års reklamationsret hos Telmore, så man altid er sikret en god service, hvis man skulle opleve problemer med den(kvitt. medfølger). Emballagen har dog været brudt, men selve telefonen og tilbehøret har ikke været pakket ud, som det fremgår på billedet:


Efter at have læst et par anmeldelser kan jeg konstatere, at telefonen har et fornuftigt 5 MegaPixel kamera - og der er endda 3x Optisk Zoom, i stedet for de almindelige "kameramobilers", som kun har digital-zoom - dog skal man ikke forvente for meget af blitzen.
Designmæssigt er telefonen forholdsvis stor, men til gengæld er det også kram. PC-World har bl.a. skrevet, at "G800 er umanerligt lækker - både at se på og røre ved". Endvidere skulle telefonens skærm være helt i top.


Lidt danske anmeldelser:
http://www.pcworld.dk/art/9437...
http://gear.comon.dk/review/sa...
http://www.gamereactor.dk/gadg...


Telefonens nypris det billigste sted er 2100kr jvf. mobilpriser.dk.
https://shopmore.telmore.dk/ec...

Auktionen kører også på QXL.dk. Bare byd løs - sælges dog kun, såfremt en acceptabel pris opnåes. Jeg kunne godt være interesseret i at bytte med en TFT skærm(min. 20"), en harddisk+penge eller lign. 🙂
(jeg er gud i denne tråd, og OT frabedes)