Vurderes: mini "server"

Diverse d.  29. maj. 2006, skrevet af Kim Leo
Vist: 487 gange.

Kim
 
Superbruger
Tilføjet:
29-05-2006 13:24:01
Svar/Indlæg:
60 / 14
Omdømme:
0 / 0


Postnr./by
9700 Brønderslev
gik lige og overvejede hvad min lille "mini-server" kunne være værd, den består af:
det er en Dell optiplex GX100 der er lavet lidt om
1X1GHz@750MHz P3(fordi bundkortet kun understøtter 100MHz FSB)
2X256MB PC100 SDram
80Gb HDD DM Max9 (2Mb cache)
onboard 4Mb Intel GFX
1.44Mb diskettedrev.

der er intet CDrom-drev i den, den mangler monteringen til den. man kan gøre ligesom jeg gjorde installere linux derpå, som og sætte noget op på den f.eks FTP, eller webserver, den er mega stabil og har også gjort at den er meget stille, det eneste jeg kan høre er HDD'en, prøvede at tænde den uden HDD og ja :D kunne seriøst ikke høre den!

skal dog siges at den også bliver varm når den er så stille, jeg kørte Folding @ Home på den hvor den sad en hel uge og tæskede full load, maskinen var stabil og kabinet temperaturen svingede mellem 45 og 48C men ja :D den var stabil.

der er 1 onboard netkort, og den har 2PCI porte, som jeg har den nu er der et lydkort og endnu et netkort i PCI portene, hvis det er kan jeg også godt smide et firewire kort i den, hvis man f.eks kun skal bruge et netkort eller ikke har behov for lydkortet, fordi ja regner med hvis man skal ha den stående som filserver må den gerne kunne kommunikere med en ekstern HDD også gerne lidt hurtigere end de 2 USB 1.X der er derpå.. hvis der er interesseret vil jeg helst hvis det var nogen omkringe hvor jeg bor(Brønderslev, Nordjylland) da ja det er en lidt stor pakke at sende, i kan se et billed af den indeni i min profil

har i nogen spørgsmål så bare spørg løs :)