Test: InWin 503 kabinet

Kabinetter d.  06. oktober. 2015, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 8409 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Renissen2

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 699,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion

 

In Win har denne gang sendt os deres model "503" som nok vil henvende sig til folk/brugere der er glade for et ret neutralt og minimalistisk design, og som gerne vil vise sin hardware frem i et rødt LED lys fra den bagerste blæser, og som matcher frontens røde kant. Den hærdede glasfront giver i øvrigt også lidt klasse til kabinettet og så ser det ganske godt ud samtidig. Det ser vi på i Design og layout.
 


 

Papkassen som kabinettet leveres i er der ikke gjort meget ud af. På siderne ses In win's logo og kabinettets navn i sort og orange tryk. I den ene ende er der nævnt kabinettets funktioner og i den anden dets specifikationer.
 

 
 

In Win firmaet er bestemt ikke nogen ny spiller på markedet for kabinetter. De er dog ikke så kendte på det europæiske marked. Firmaet blev grundlagt i 1985, hvor de startede med at fremstille kabinetter. I dag fremstiller de en bred vifte af computerrelaterede produkter såsom professionelle kabinetter, PSU'er, medier til digital lagring og specifikke kabinetter til professionelle systembyggere. Firmaets specielle røde Logo er et udtræk lavet over kinesiske kalligrafitegn som tilsammen udstråler en energi i form af tilfredshed.

Deres slogan "moderne og innovative" danner grundlaget for hele deres udviklingsstrategi og omsorg for forretnings partnere. Det inkluderer også at de som de selv udtrykker det tager u'et ud af starten på ordet umulig. De ovenstående billeder er fra deres udviklingsafdelinger i henholdsvis Taiwan og Kina.