Test: Antec GX300 kabinet

Kabinetter d.  22. januar. 2015, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 6591 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Renissen2

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 378,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion

 

Fra Antec har vi modtaget et nyt ATX kabinet, så lad os se om det kan bruges til noget og hvordan kvaliteten er.



 

Der er ikke gjort særlig meget ud af kassen. Det er en almindelig papkasse med sort og illustration på for og bagside. Kabinettets navn er GX300

 


 

Om Antec.

Antec er et af de globalt førende mærker inden for højydelses computer produkter og tilbehør til gaming, pc opgradering og gør det selv markeder. De blev grundlagt i 1986 og er nu bredt kendt, som en pioner på de førnævnte områder og som en af de markedsledende og verdensdækkende leverandører af effektive, stille og stabile produkter. Antec har også opnået stor succes på distributions området ved med deres løsninger, at tilfredsstille systembyggere og andre professionelle indenfor branchen.

Antec tilbyder et varieret udvalg f.eks. deres teknisk avancerede Performance One kabinetter, mere prisvenlige New Solution Series og server kabinetter, alle designet til at dække de fleste behov indenfor workstations og server markedet. Derudover fremstiller Antec også PSU'er f.eks. deres TruePower Quattro og Earthwatts serier med stor vægt på at være med fremme på den grønne bølge og altså være god ved miljøet. PC gamere er ivrige brugere af Antecs produkter og i flæng skal da lige hurtigt nævnes deres Nine Hundred Gaming kabinet, tilbehør af forskellig art, LED blæsere og Notebook køler løsninger.

Antec har hovedkvarter i Fremont Californien og lokale afdelinger i Holland, Tyskland, Kina og Taiwan. Deres produkter sælges i over 40 lande over hele kloden.

 

Lad os så få hevet kabinettet ud.