Test: Soundscience rockus 3D | 2.1

Lyd d.  15. september. 2011, skrevet af da9els 0 Kommentarer.  Vist: 7762 gange.

Korrekturlæser: rehan09
Billed behandling: da9els
Oversættelse: rehan09

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: Antec
DK distributør: Komplett.dk

Introduktion

I dag skal vi kigge nærmere på Soundscience Rockus 3D | 2.1 højttalersæt. Sættet ligger, rent prismæssigt, i den tunge ende og på de kommende sider vil jeg prøve at give et indtryk af hvad man får for pengene. Jeg vil prøve at være så beskrivende og objektiv som muligt, men lyd opfattes meget forskelligt fra person til person. Jeg håber dog I vil prøve at læse mellem linjerne og danne jeres eget indtryk.

Soundscience er Antec Inc.'s datterselskab, som har sendt os dette sæt multiemediehøjttalere. Antec kender vi i forvejen for bl.a. kabinetter og strømforsyninger, hvor de i mange år har været anerkendt for godt designede produkter af en god kvalitet.

Soundscience er grundlagt i 2010 og har endnu ikke ret mange produkter på markedet, men med Antec's størrelse og anerkendelse tror jeg godt vi kan forvente at høre mere fra dem. På Soundscience's hjemmeside skriver de selv at mærket "Soundscience" er bygget omkring princippet, at deres 3Dsst™ audio technology er designet til at levere en lydoplevelse som komplementerer den visuelle fordybelse fra de seneste 3D video teknologier. Det er store ord, så læs med og find ud af om det holder vand.