"/>

Test: Viewpia LV-19IEB6

LCD TV d.  12. oktober. 2007, skrevet af TeamdB 0 Kommentarer.  Vist: 19042 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Viewpia
DK distributør: Globe Vision

 Design

Hvad angår design er det en rigtig lille lækkerbisken. Selvom kabinettet er lavet i mat sort plastik højtalerne ligner nået fra en billig computerskærm, så er der en udstråling fra det, der får det til at se meget helstøbt ud.

Skærmen er udført helt i sort. Midtfor bunden af panelet er der skrevet Viewpia med hvide bogstaver og nedenunder det er der en rød/grøn diode inkl IR-øje. Dette er ville måske være pænere i en mere diskret udgave.

Betjeningsknapper sidder på højreside af TV'et. Disse er synlige fra forsiden, men det er ikke noget der skæmmer designet.

På bagsiden sidder de forskellige indgange. Disse er monteret vandret, hvilket kan give store problemer hvis man vægmonterer TV'et. Tv-tuner stikket sidder dog på venstre side, så her er ikke samme problem.

Foden er monteret så TV'et kan vippe frem og tilbage.

På oversiden sidder DVDdrevet. Dette er slotloading og er falder ganske anonymt ind i designet, uden at det ser kluntet ud. I forbindelse med drevet er der også betjeningsknapper til DVD funktionerne.

 

Fjernbetjeningen

Fjernbetjeningen er lavet i sort plast og er rimlig pæn at se på. Da den både skal styre DVD og TV er der forholdsvis mange knapper og det er desværre ikke særlig åbenlyst hvad de er til. F.eks er arc knappen til aspekt ratio og psm og ssm er billed og lydmenu.

Placeringen af de forskellige knapper kunne også godt havde været bedre og knapperne er ikke de bedste.